fbpx

Handelsbetinger

Priser

Hos Noutron er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Hos Noutron modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK og er inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Levering

Noutron tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 17 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriser fra 50 kr. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen.
Vi leverer ikke til udlandet og ikke til Færøerne og Grønland. Dine varer sendes med GLS.
OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet bliver pakken flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice fra GLS.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Reklamationsret

Noutron yder reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Varen er udstyret med et batchnummer i form af en holdbarhedsdato. Der bør refereres til denne ved henvendelse til Noutron. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Noutron inden for rimelig tid. Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Noutron ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler, returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten bedes henvendelse rettet til

Noutron ApS
Agro Food Park 13
8200 Aarhus N
E-mail: info@noutron.com

Bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav

Fortrydelsesret

Vi yder ingen fortrydelsesret ved køb af fødevarer jvf. købeloven. Men stemmer produktet ikke overens med dine forventninger bedes du kontakte os.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bank oplysninger i form af reg.nr.. og konto nr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og oplysning om hvad du har købt.

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for Noutron. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.