fbpx

Lær at optimere din træning med vores tips

Premium Endurance

Energi baseret på videnskab og skabt til performance

Athlete bar

Udviklet til at sikre optimal recovery

Premium Endurance består af en unik kombination af 3 typer af sukre, som sikre dig en hurtig optagelse og et stabilt energiniveau.

Læs mere →

Premium Endurance — 200 kr. (1 kg)

Athlete Bar indeholder alle de essentielle elementer, som din krop har brug for efter træning til at genopbygge sig selv.

Læs mere →

Athlete Bar — 300 kr. (12 stk.)

Optimal performance

Vi fokuserer på skabe det som din krop har brug for, så du kan fokusere på at få mest ud af din træning. Produkternes unikke sammensætning er baseret på den nyeste forskning indenfor sportsernæring. Ved at fjerne alle unødvendige elementer, indeholder vores produkter kun de mest naturlige ingredienser.

Skabt af topatleter

Noutrons atleter har været med til at udvikle og teste vores produkter både under træning og konkurrence. Ved at kombinere teori og praksis, har vi derfor optimeret produkterne til at fungere, når det virkelig gælder. For at kunne yde sit bedste skal man lære af de bedste!

Standard for sportsernæring og præstation

Er det nødvendigt at indtage sportsernæning for at øge sin præstationsevne? 

Atleten Omar Hassan løber på stadion

Vores mission

Noutrons mission er at oplyse, inspirere og forbedre performance for alle aktive uanset niveau. Derfor arbejder vi på at give dig mere glæde og kontrol over din træning. Da vi selv er atleter, forstår vi, hvor meget dedikation og engagement det kræver for at kunne yde sit bedste.

Med ambitionen om at hjælpe andre vil vi ikke gå på kompromis med vores mission. Både vores produkter og den information, som vi formidler, indeholder den optimale kvalitet, som du fortjener. Med vores baggrund i lægevidenskab og elitesport arbejder vi hver eneste dag for at sikre den højeste standard.