Premium Endurance

200,00 kr.

Energi baseret på videnskab med 3 typer af sukre til at sikre et optimalt energiniveau. Udviklet til hurtig optagelse og kun med naturlige ingredienser.

1 kg

-
+

Leveringstiden for din ordre er 1-3 hverdage.

Noutron ApS afsender varer med følgende: GLS – Erhverv, GLS – Privat, GLS – Pakkeshop

Fragten bliver beregnet ud fra vægt.


Du vil kunne vælge i mellem at få pakken sendt “uden omdeling” eller “med omdeling”.


Du vil altid modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hjem til dig.

Noutron ApS modtager online betalinger med Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mobilepay Online.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

– Ved indtag under træning anbefaler vi, at man blander 40 g med 500 ml vand.
– Ved indtag før træning anbefaler vi, at man blander 80 g med 500 ml vand ca. 1 time inden aktivitet.
– En spiseske med top svarer til ca. 20 g. Blandingen skal omrøres grundigt i 1-2 minutter for at sikre en korrekt opløsning.

Noutrons Premium Endurance er skabt i samarbejde med Noutrons eliteatleter. Gennem flere måneder testede vi forskellige blandinger og kom til sidst frem til den mest optimale opskrift. Blandingen er baseret på videnskaben bag indtag af kulhydrater før og under træning. Den består af en unik kombination af tre forskellige typer af kulhydrater, som er med til sikre et højt og stabilt energiniveau (læs mere om dette). Samtidigt er blandingen let at optage og generer derfor ikke maven, så du ikke skal bekymre dig om andet end at nyde din træning.

Smagen er fantastisk frisk og opkvikkende, da vi har prioriteret at bruge naturligt frugtkoncentrat. Ved at prioritere de naturlige ingredienser er vi med til at sikre, at kun de bedste elementer finder vej til din krop. Ved yderlige at tilsætte de essentielle elektrolytter har vi sørget for, at du har alt det nødvendige for at kunne præstere dit bedste. Hvis performance og naturlige ingredienser betyder noget for dig, er Noutrons Premium Endurance det perfekte produkt til at løfte dig op på næste niveau.

Pineapple: Isomaltulose, maltodextrin, fruktose, surhedsregulerende middel (citronsyre), aroma, naturlig frugtkoncentrat fra ananas, salt, C-vitamin, naturlig farve (karamel og saflorekstrakt), antiklumpningsmiddel (magnesiumoxid).
Lime: Isomaltulose, maltodextrin, fruktose, surhedsregulerende middel (citronsyre), aroma, naturlig frugtkoncentrat fra lime, salt, C-vitamin, naturlig farve (saflorekstrakt), antiklumpningsmiddel (magnesiumoxid).

Næringsindhold Pr. 100g | 40 g/500 ml
Energi 1611 kJ / 385 kcal | 643 kJ / 154 kcal
Fedt 0 g | 0 g
– heraf mættede fedtsyrer 0 g | 0 g
Kulhydrater 95 g | 38,4 g
– heraf sukkerarter 67 g | 27,2 g
Kostfibre 0 g | 0 g
Protein 0 g | 0 g
Salt 1,4 g | 0,56 g