FAQ

Har du spørgsmål?

Nedenfor kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål.
Har du ikke fået svar? Kontakt os!

Om Noutron

Noutron er et fødevarefirma, som blev stiftet i 2020. Vi specialiserer os i at skabe sportsernæring.

Holdet bag Noutron består af danske læger og topatleter. Noutron er dermed skabt med ambition om, at hjælpe aktive med at nå deres mål. Vi går ikke på kompromis med vores produkter, der altid vil være baseret på videnskab og vores erfaring med elitesport.

Produkter

Noutrons produkter er skabt for at give alle mere kontrol og glæde ved deres sport. Hvert eneste produkt er derfor udviklet med det formål at have en reel effekt på menneskekroppen. Alle kan derfor bruge vores produkter.

Noutrons produkter er skræddersyet til vores behov for at kunne yde vores bedste. Med base i lægevidenskaben, har vi en kæmpe fordel med forståelsen af, hvad kroppen har brug for og hvordan den fungerer optimalt. Vores produkter vil derfor altid indeholde de bedste og mest naturlige ingredienser, som er tilpasset til træning og konkurrence.

Da vi selv er atleter, ønsker vi også kun at anvende optimale produkter indenfor sportsernæring. Ved at indtage vores produkter, kan man derfor få de vigtige ekstra procenter til at præstere på et højere niveau.

Videnskab og præstation

Noutrons produkter er skabt for at give alle mere kontrol og glæde ved deres sport. Hvert eneste produkt er derfor udviklet med det formål at have en reel effekt på menneskekroppen. Alle kan derfor bruge vores produkter.

Sportsernæring skal ses som et supplement til en sund og varieret kost. Det kan derfor ikke erstatte rigtig mad. Men der er flere fordele, hvis man anvender sportsernæring. Produkterne er lettere at anvende og kontrollere ift. alm. mad, samtidig med at man sørger for at få de helt rigtige næringsstoffer indenbords (Læs mere om dette).

Handel og fragt

Din pakke sendes med GLS og vil blive leveret 1-4 hverdage efter bestillingen. Pakken kan leveres til din hjemadresse eller til en anden adresse, hvis du ønsker dette.

Hvor kan man finde os

Udover vores webshop kan vores produkter også ses og købes fysisk hos:

Velofit, Sankt Pauls Kirkeplads 9a – 8000 Aarhus C

Heino Cykler Odense

Cranks & Coffee

Bings Bike Store

Følg vores rejse på instagram @noutrondk og stift bekendskab med holdet bag Noutron.