fbpx

Har du spørgsmål?

Nedenfor kan du finde svar på de mest stillede spørgsmål.

Har du ikke fået svar? Kontakt os!

Om Noutron

Hvad er Noutron?

Noutron er et fødevarefirma, som blev stiftet i 2020. Vi specialiserer os i at skabe sportsernæring.

Hvad gør Noutron specielt?

Holdet bag Noutron består af danske læger og topatleter. Noutron er dermed skabt med ambition om, at hjælpe aktive med at nå deres mål. Vi går ikke på kompromis med vores produkter, der altid vil være baseret på videnskab og vores erfaring med elitesport. 

Produkter

Hvem henvender Noutrons produkter sig til?

Noutrons produkter er skabt for at give alle mere kontrol og glæde ved deres sport. Hvert eneste produkt er derfor udviklet med det formål at have en reel effekt på menneskekroppen. Alle kan derfor bruge vores produkter.

Hvordan adskiller Noutrons produkter sig fra andre lignende produkter?

Noutrons produkter er skræddersyet til vores behov for at kunne yde vores bedste. Med base i lægevidenskaben, har vi en kæmpe fordel med forståelsen af, hvad kroppen har brug for og hvordan den fungerer optimalt. Vores produkter vil derfor altid indeholde de bedste og mest naturlige ingredienser, som er tilpasset til træning og konkurrence.

Da vi selv er atleter, ønsker vi også kun at anvende optimale produkter indenfor sportsernæring. Ved at indtage vores produkter, kan man derfor få de vigtige ekstra procenter til at præstere på et højere niveau. 

Videnskab og præstation

Hvad betyder det at Noutrons produkter er baseret på forskning?

Hos Noutron er den videnskabelige tilgang altid i centrum. Det betyder, at de førende forskere indenfor sportsernæring og sportsfysiologi har testet de ingredienser, som vi anvender. Vi kan derfor finde frem til information om, hvad der fungerer bedst til at forbedre performance. Vi vil gøre vores bedste for at give denne viden og erfaring videre til dig.

Kan man ikke bare indtage normalt mad?

Sportsernæring skal ses som et supplement til en sund og varieret kost. Det kan derfor ikke erstatte rigtig mad. Men der er flere fordele, hvis man anvender sportsernæring. Produkterne er lettere at anvende og kontrollere ift. alm. mad, samtidig med at man sørger for at få de helt rigtige næringsstoffer indenbords (Læs mere om dette).

Handel og fragt

Hvornår ankommer min vare efter jeg har bestilt den?

Din pakke sendes med GLS og vil blive leveret 1-4 hverdage efter bestillingen. Pakken kan leveres til din hjemadresse eller til en anden adresse, hvis du ønsker dette. 

Hvor kan man finde os

Hvor kan man købe Noutrons produkter?

Udover vores webshop kan vores produkter også ses og købes fysisk hos:

Velofit, Sankt Pauls Kirkeplads 9a – 8000 Aarhus C 

Heino Cykler Odense

Cranks & Coffee

Bings Bike Store

På hvilke sociale medier findes Noutron?

Følg vores rejse på instagram @noutrondk og stift bekendskab med holdet bag Noutron.