Om Noutron

Lysten til at udvikle noget unikt

I 2020 kom ideen til at skabe noget, som kunne hjælpe atleter til at præstere på absolut topniveau. Ved at kombinere vores videnskabelige forståelse af kroppen og erfaring indenfor elitesport havde vi det bedste grundlag for udvikle noget unikt.

Energi er helt essentielt, når man dyrker sport, og det er en kæmpe fordel at kunne fylde kroppen med så meget brændstof som muligt under de lange konkurrencer. Men mange atleter kæmper helt basalt med at få nok energi til at få det bedste ud af deres træning.

Siden kulhydrater er den primære energikilde, når man dyrker sport, forsøger mange at bruge koncentrede kulhydratblandinger, men det fører ofte til mavegener. Alle kulhydrater er forskellige og vil påvirke kroppen på deres helt egen måde. Ved at bruge vores viden og erfaring har vi efter ihærdige test udviklet det mest optimale energiprodukt.

Baseret på videnskab og naturlige ingredienser

Med kombinationen af 3 typer af sukre i det mest optimale forhold har vi skabt en blanding, der sørger for et stabilt energiniveau samtidig med at man undgår problemer med maven. Ved at prioritere de mest essentielle ingredienser har vi fjernet alt unødvendigt, som ikke hjælper på performance.

Mere energi – Den optimale formular giver optimale forhold for kroppen.

Naturlige ingredienser – Kroppen fortjener at blive behandlet godt. Vi anvender derfor kun naturligt frugtkoncentrat til give vores produkter smag.

De små detaljer – Et højt indhold af elektrolytter med salt og magnesium sørger for at dine muskler og nerver holder sig skarpe.

Premium Endurance – Videnskaben

Sukre optages via forskellige transporterer i vores tarmsystem. Ved at kende de præcise forhold for at optimere optagelsen har vi skabt det perfekte energi produkt Premium Endurance, som gør vores atleter i stand til at få mere energi ind i kroppen. Kombinationen er også den perfekte blanding af hurtige og langsomme sukre, som sikrer et højt og stabilt energiniveau.

Athlete Bar – Videnskaben

Efter en hård træning har kroppen brug for både protein til at genopbygge muskler og sukker til at fylde energidepoterne op igen. Det specielle protein kollagen findes i vores led, brusk og knogler. Athlete Bar indeholder alle disse ingredienser af høj kvalitet og er skabt til at sikre optimal recovery.

Energy Gel – Videnskaben

Noutrons Energy Gel er udviklet med et videnskabeligt fokus på både energi og funktionel anvendelse. Energien og smagen er baseret på samme enestående blanding som Premium Endurance.

Det unikke ved gelen er brugen af specielle hydrokolloider, som opbygger en elastisk tekstur selv under ekstrem varme og mekanisk påvirkning. Dette gør det let at håndtere gelen uanset hvor man befinder sig.

Hydrokolloiderne bliver opløst i det øjeblik de rammer tungen og den flydende tekstur er ekstrem let at synke. Optagelsen af energi starter allerede i munden og man undgår derfor en høj koncentration og ubehag i maven. Ved at kombinere videnskab og funktionalitet har vi derfor skabt den perfekte gel.

Optimal performance

Vi fokuserer på at skabe det som din krop har brug for, så du kan fokusere på at få mest ud af din træning. Produkternes unikke sammensætning er baseret på den nyeste forskning indenfor sportsernæring.

Ved at fjerne alle unødvendige elementer, indeholder vores produkter kun de mest naturlige ingredienser.

Vores vision

Noutrons mission er at oplyse, inspirere og forbedre performance for alle aktive uanset niveau. Derfor arbejder vi på at give dig mere glæde og kontrol over din træning.

Da vi selv er atleter, forstår vi, hvor meget dedikation og engagement det kræver for at kunne yde sit bedste.