I denne episode møder du Rasmus Kofoed, som er en af Danmarks største kokke ikoner og manden bag den verdensberømte restaurant Geranium. Han er den eneste i verden, der har vundet bronze, sølv og guld ved Bocuse d’Or og i 2022 blev hans restaurant kåret som verdens bedste.
__________________________________________________________________________________________
Men bag de kulinariske triumfer gemmer sig en historie om målrettethed, indre drivkraft og ønsket om balance i livet. Vi taler med Rasmus om hans vej fra barndommens køkken i Birkerød til podiet i Lyon, om hans tilgang til high performance, og hvorfor perfektionisme både kan være en styrke og en udfordring.
Du får også et indblik i en anden side af Rasmus: løberen. Hvordan startede han? Hvad får han ud af det? Og hvordan skaber han plads til både familie, restauranten og træning i en hverdag med ekstremt høje krav?__________________________________________________________________________________________
Vi dykker ned i hans syn på mad som brændstof, både fysisk, mentalt og etisk. Hvorfor fylder plantebaseret kost så meget i hans liv? Hvilken rolle spiller Noutron? Og hvordan hænger gastronomi og præstation sammen?
Til sidst kigger vi fremad: Hvad drømmer han om nu? Hvilke værdier vil han gerne give videre? Og hvilket råd ville han give sit yngre jeg?__________________________________________________________________________________________
En inspirerende samtale om passion, sundhed og det at skabe noget helt ekstraordinært uden at miste sig selv i processen.
__________________________________________________________________________________________
Find episoden her:
https://open.spotify.com/episode/34VmBH4L6QMlISQ8fyJ0jc?si=cbf7de6fc34d4720
Efterlad en kommentar
Denne side er beskyttet af hCaptcha, og hCaptchas Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.